Kako naručiti Baby Watcher?

Kako naručiti Baby Watcher?

Baby Watcher je izuzetan uređaj koji omogućava komuniciranje trudnice s bebom tijekom cijele trudnoće. Odnedavno dostupan u internet / web shop prodaji po vrlo povoljnoj cijeni od samo 890 kn. Kupci sada mogu iskoristiti akcijski popust od 45% na navedenu cijenu uređaja te finalna cijena iznosi 490,00kn.

Paket u prodaji sadrži ultrazvučni uređaj Baby Watcher, novu bateriju od 9V i upute za uporabu. Uz njega ćete dobiti ultrazvučni gel kao poklon.
Dostava je besplatna!

Sadržaj paketa:

  • Baby Watcher – ultrazvučni uređaj i senzorni modul (sonda)
  • Nova baterija 9V
  • Upute za uporabu
  • Poklon: ultrazvučni gel (Eko Gel)

Kupcima je omogućeno plaćanje:

1. Pouzećem - plaćate gosp. Kuriru na ruke prilikom uručivanja paketa - bili bismo neizmjerno zahvalni ako bi ste mogli pripremiti točan iznos.

2. Uplata na račun - nakon narudžbe, na mail će Vam stići ponuda. Ukupni iznos sa ponude uplatite preko internet bankarstva ili u pošti/banci/Fini na naš žiro račun: 2340009-1110452539. Nakon što zaprimimo vašu uplatu šaljemo Vam paket. Ukoliko se proizvod plaća putem ponude (predračuna) preporuča se slanje potvrde o uplati ili kopiju uplatnice na naš e-mail: info@baby-watcher.hr radi brže isporuke.

Preporučamo
Kako bi Vam paketi stigli u najkraćem mogućem roku preporučamo da stavite adresu na kojoj ćete biti toga dana od 9 - 16 h. Najčešće je to adresa firme. Obavezno naglasite naziv firme. Prije nego što kupac primi paket dobit će SMS poruku kada će paket stići na adresu dostave. Zato je preporuka da prilikom kupnje ostavite svoj broj mobitela (radi SMS poruke o dostavi) ili broj fiksnog telefona gdje bi vas se moglo kontaktirati u slučaju da paket niste primili.

Dostava se vrši isključivo u RH i to putem firme OVERSEAS EXPRESS.

Napomena: ne dostavljamo izvan RH!

Vikendom i blagdanima ne radimo te se svaka narudžba zaprimljena u tom periodu procesuira prvog sljedećeg radnog dana iza toga.